luni, 12 martie 2012

Militarii si Legea Recunostintei


A fost posibil sa visam Libertatea (de care nu avem parte nici astazi) in urma cu 22 de ani, din momentul in care pe strazi s-a strigat “Armata e cu noi!”.

Sute de militari din toate structurile au cazut sau au fost raniti, ca eroi-martiri sau eroi ai Revolutiei, ei fiind recunoscuti de posteritate. Altii au primit recunoasterea ca “participant”.

Astazi, la 22 de ani de la evenimente, coada portocalie-rosie-alba-verde a Parlamentului le neaga curajul de atunci si lor si revolutionarilor autentici, adunata pe sest in comisii, in prezenta domnilor Braia si Maries, in timp ce liderilor revolutionarilor li se interzice participarea. Scopul? Mistificarea Istoriei, lovirea tuturor opozantilor si, in primul rand, a revolutionarilor si militarilor, incriminarea celor ce s-au jertfit,  pentru a se putea crea un caz impotriva lui Ion Iliescu. Si aceasta, deorece, complet izolat in exterior, urat de aproape toata lumea in interior, regimul Basescu are nevoie de noi tiribombe, adica de noi diversiuni, cum ar fi arestarea lui Ion Iliescu, pentru a tulbura apele si a prosti multimile, in an electoral.

Cauza militarilor, cauza lui Trosca si Cotuna, este aparata de aliatii nostri, revolutionarii Timisoarei, Pitestilor, Brasovului si Capitalei! Vor fi alaturi de noi si la mitingul din 14 martie a.c., care va incepe la orele 12.00, in Piata Eroilor din fata Academiei Militare.
Ii salutam cu deviza noastra, tradusa in limba pamantului:

“Onoare si Patrie. Vai de cei invinsi”!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU