miercuri, 14 noiembrie 2012

Basescu si FMI


Fratilor, l-ati auzit pe musul asta care se da drept presedinte al Romaniei?
E vorba de cele cateva vorbe pe care ne-au lasat televiziunile sa le auzim de la intalnitea cu FMI?
Asta, cu engleza lui de balta statatoare si imputita, si daca mai e si sub "influenta" - cum zic americanii, scoate pe gura niste enormitati.
Am incercat sa inteleg de ce, daca nu stie engleza nici cat stie eba limba romana, nu foloseste limba statului al carui presedinte se crede si pretinde.
Uitativa la PUTIN, KGB-stitul celebru, are o placere "speciala" sa vorbeasca oriunde si mai ales in stuatii de mare importanta in limba lui "mama RUSIA". Va dati seama la ce nivel cunoaste Putinelul limba engleza, dar o uita-n gusa cand e cazul sa le arate celor cu care vorbeste cine este el: "Tarul Rusiei".
Musul nostru in primul rand calca regula bunului simt: ori stiu ori nu stiu ceva. Ma refer la o limba straina. O stiu, o folosesc, nu o stiu - foloseste "boule" limba lui "ma-ta", oricum esti acoperit de regurile protocolului.
Pericolul este dublu. Vorbeste foarte prost engleza si, ca un bufon, are si pretentia ca o cunoaste. De, a fost capitan de vas 3 (TREI) ani - adica cel mult capitan stagiar. Al doilea pericol este ca asculta engleza fara traducator si intelege ce vrea si mai poate "neuronul lui obosit si ametit".
Astazi acest "ciudat" a scos pe gura numai porcarii: este agramat, total lipsit se sens in discurs - pentru ca nu cunoaste sensul cuvintelor in engleza. Vai de mama noastra ce au inteles aia de la FMI. Un singur idiot mai mare am vazut pe televiziuni: cretinul ala de consilier pe chestii de siguranta nationala al musului. Cer scuze ca nu-i retin numele, parca fota?! Vedeti ce iese daca pui doar un "l"? F-l-ota!
Acest iresponsabil a sugerat celor de la FMI teme premeditat lansate de el pe piata si pe care le gasim azi in gura FMI-stilor. Chiar atat de prosti suntem ca sa nu intelegem ce-i cu FMI pe aici? Asta le-a zis: Ba, n-ati luat tot, mai e de praduit!
Am obosit,
tp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu